Helg-rapport

Var på Hemmamässan igår, nåt jag hade sett fram emot. Norrlands största inredningsmässa. Pyttsan! Var det lokalen dom menade? Ett skömt alltihopa. Pinsamt dåligt. Gjort på mindre en fem minuter och fick inte en gnutta av nåt som ens kan likna inspiration och de få "utställningar" dom hade handlade mest om värmepumpar och garageportar. Skit tråkigt kort sagt. Själv köpte jag en inredningstidning och åkte hem istället.

Ikväll har jag lagat trerätters-middag. Så nu är man mätt i magen, nästan lite smått illamående av sista skeden chokladmousse.
Blev en liten spontanutgång igår också. Hängde med syster som "förbjuden" gäst på deras personalfest. Så kanske ska erkänna att illamåendet kanske sitter i sig en aning efter ett antal drinkar från gårdagen.

Kärleksstund..

..har guld i mund!
Jag och min käresta ska ha date ikväll,
käka gott på Höga Kusten-hotellet.



Ännu en till samlingen..

Åh, vad jag älskar hur dom pryder vårt, snart halva, bord. Not!


Kräftkalas

Mör i kroppen idag efter kräftkalas hos syster och hennes sambo. Så mysigt!


Plantagen

Fynd är också gott. Gjorde en sväng på Plantagen och fyndade lite blommor till våra fönster som fortfarande gapar tomt. Nu fattas det bara gardiner. När det gäller gardinerna sitter tummen lång inne, eftersom vi måste börja med att sätta upp gardinstänger. Gardinstänger behöver hållare. Hållare behöver skruvhål. Skruvhål behöver slagborr. Slagborr behöver vi!


Ja, jag är medveten om att det sitter oregano i basilikakrukan. Men jag hoppades att ingen skulle märka det, eftersom nu hade dom ingen basilika till salu..



Fyndade pelagoner till köksfönstret. Inte äkta dock, men schhh.. det behöver vi inte tala om för nån. Dom ser iallafall riktigt äkta ut, och det är det som räknas tycker jag.




Orchideer till sovrummet.



Gräsänka

Gräsänka några dagar. När katten är borta dansar råttorna på bordet! Vad mycket man får gjort när man inte har en mysprick hemma, som lockar ner en i soffan för tv-slapp efter jobbet. Skulle han åka bort på kurs oftare skulle jag få massor gjort, men visst äre tomt och trökigt. Är han borta för länge, ja då längtas man ju. Några dagar är lagomt och smärtfritt. Igår kväll skulle jag ha kvälls-slapp själv. Det var nästan som om jag inte visste hur man gjorde. Det slutade med att jag fastande i telefon med lillasyster i över en timme istället.

Ikväll är kvälls-slappet redan räddat. Det blir fika och Idol hos syster med sambo. Men först jag ska fortsätta med mitt lilla projekt här hemma.

Kvällsmys


Kantarelljakt

Egentligen skulle mamma och jag bara ut och gå i skogen för att motionera hunden, men man kan ju inte låta bli att plocka när man springer in i en kantarellflock. Det kunde inte Solo (hunden) heller. Låta bli att plocka alltså. Därför får den ene skynda sig att plocka medan den står och kastar kottar för att uppehålla Solo. Han älskar ordet "kotte".


Mot Knåda - i ny bil

Har redan sörjt färdigt min gamla bil som jag vinkade hejdå till häromdagen, för idag var jag upp till norr och köpte en ny. Min nya fina bil! Ska strax brumma ner mot mamsen och papsen i Knåda.

Fredagsmys..

..Småstadsliv 3, popcorn och hångel!



Bakom den här dörren..

..gömmer sig ett skafferi...


..och en jävla massa oreda!


..en sväng på Ikea och några burkar senare!


Vinka hejdå

Idag vinkade jag hejdå till min lilla bil, som blev såld idag. Det gick snabbt och smärtfritt (affären alltså).


RSS 2.0