Första Advent

Tänder första ljuset..

Tre rätters

Ikväll blire riktigt fredagsmys. Vi ska bjuda på trerätters. Bror och hans sambo är på väg upp till Sundsvall, och vi hoppas att dom kommer hela vägen fram (det är tydligen kaos på vägarna söderut) för ikväll blire gomidda´.


Redo för advent

Gardiner och stjärnan sitter uppe. Adventsljusstaken står och väntar.


Dagens inköp till en fryslort

Tycker Knaadas beskrivning (1986) passar rätt bra in på mig..

129kr på Kappahl



Guldbyxor

När det börjar skramla tomt i kassan så har man alltid en liten resärv - jackfickorna!


Lördag

Börjar dagen med mysfrukost. En frukost när man ska sitta länge och smutt på sitt te, helst läsa morgontidning och jag har till och med kokat ägg. Men nån tidning hade jag inte.
Snart blir det en runda ner på stan. Kika efter julklappar och sen en sväng på gymmet.


Hyacint

Hoppas dom överlever till jul..


"The Lykta"

Lykta, 300kr Dollarstore

Dagens projekt blir att fixa utrymmet där på byrån, som just nu bara fungerar som avlastningsyta.

Söndagskänsla

Vi mötte upp Johnny och Jessica, som kom ner från Kramfors, på Oscar igår kväll för lite fredagsmys och käka gott. Därför har jag gått runt hela dagen idag med söndagsfeeling - seg, bakis (trots en nykter kväll igår), gått runt och såsat hela dagen funderat vad man ska hitta på. Ni vet söndagskänslan, som i en dimma. Får ta och styra upp det här imorgon, en lördag på en söndag helt enkelt!
Tog iallfall en sväng ut till Birsta och köpte årets första julklapp! Alltid lika svårt att hitta julklappar, man går runt och funderar alldeles för mycket. Tänker att man alltid hittar något bättre, sen står man där i sista sekunden.

Invigde kjolen igår, som jag fick av systeryster. Bra snäll hon!




















Mysfaktor efterlyses!

Det finns ingen som helst mysfaktor på mitt "kontor"/gästrum. (jag tar mig friheten att kalla det mitt). Sladdar överallt. Att dom ligger där dom ligger tillför inget som helst positivt i min "plugg-anda". Jag svär varenda gång jag går in i rummet, för dom ligger här på golvet som snubbel-linor. Dessutom samlar dom damm. Verktyg som tar upp tjugofem procent av golvets yta. En snurrstol som man får blodstopp i benen av. Massa jävla papper, batterin och sladdar som tar upp hela skrivbordsytan. Jag efterlyser lite mysfaktor på mitt "kontor".






Knöa




Första snön

Jag ser inte snön för all snö!


Grattis lilla mamma

..på födelsedagen!


Funderingar

Varför har dom aldrig smör på mackorna i reklamfilm?

Att skapa en rökavdelning på en restaurang, är inte det lite som att skapa en särskild kiss-avdelning i en pool?

Och varför är det alltid så mycket månad kvar i slutet av pengarna?

Har ni tänkt på att den som alltid kör fortade än dig är en galning, medan den som kör saktare än dig är en idiot? 

Julkänslor kommer smygandes..

För ett kort ögonblick fick jag julkänslor i kroppen. Det måste vara stearinljusen som framkallade den känslan. Så nu sitter jag här, smuttar på en glögg. När får man lov att julpynta? Mamma skulle bli galen om jag tog fram tomtarna redan. Hennes oskrivna regel är att klä granen dagen före julafton, eller allra helst på dagen..
Jag tänker fasen ha riktig gran iår, trots att förra året blev en katastrof. Glömde vattna granen, så den dog och så fort man kom åt en kvist rasade barren av. När jag tänker efter lite så ska den nog få stå på balkongen iår.

RSS 2.0