Dopinbjudan

Jag och tjejerna är nu hemma i Hälsingland för att förbereda inför dopet. Det blir många gäster, så det finns en del att göra. Sent igår kväll var vi ute i mörkret och spöregnet och ordnade med bord och stolar. Idag fortsätter vi inomhus.
 
Dopinbjudan som jag knåpade ihop i Illustrator.

Riskakor för småmagar

Riskakor - utmärkt som "tidsfördriv" när det blir tråkigt i vagnen. Riskakor med smör och pålägg när magen knorrar.

Blir heller inte kladdigt som majskrokar eller smörgåsrån. Som dessutom äts upp i ett nafs. Men dom små bör nog ha någon tand först, för att kunna tugga. Tror att det rekommenderas från ett år.

Jag brukar köpa osaltade som står i kexhyllan.


Förbereder inför dop

En sak till som kan bockas av på att-göra-listan...

Mini cupcakes som senare ska få frosting.


Busungar

Mammas busungar


Dopklänningar

Har börjat planera inför dop. Blir ett gemensamt dop, då vi är fyra syskon som har barn i ungefär samma ålder. Så det är fem barn, med våra, som ska döpas.
 
Tänkte visa vad fina tjejerna ska vara. Köpte klänningarna och kofta på Zara.
 

Vad är det som är så spännande?

Hipp hurra, för här kommer Bumbibjörnarna...


Middagsgäster

Bjöd syrrans och hennes lille familj på käk igår kväll. Gjorde en köttgryta med ädelost och pressad potatis till det. Till efterrätt blev det ananaspaj och grädde. Gott!


Vad vi gör om dagarna

Vi myser, städar, stökar till, busar, äter och bajsar, vilar en skvätt och busar lite till...


Trivs

Vi trivs i nya lägenheten. Trots att det fortfarande är rörigt här. Det känns att det är en trivsam lägenhet. Ljus och luftig! Men det bästa av allt: tvillingvagnen går in genom dörren där nere, in i hissen, in till lägenheten och enda ut på balkongen! Slut på kånkande upp och ner för trappor. Värt att gråta en glädjeskvätt för! Kanske kommer lite bilder senare, när vi fått ordning.


Lördagsmys

Vi myser på balkongen. Utanför regnar det...


Paus i allt städande

Idag tid vi en paus i allt städande och åkte ut till havet. Vi doppade tårna och smakade på sanden. Men det var kallt, så vi skippade badet.

 


RSS 2.0