Visning imorgon!

Idag har vi städat, jag och tjejerna. Oj, vad vi har städat (läs jag städar, dom river fram). Det måste vara skinande rent, för imorgon ska vi ha visning av lägenheten!




Sommar?

Igår hade vi riktigt härligt sommarväder! Idag tar vi på oss kortärmat och hoppas på lika mycket sol!


Sommar-fint!

Det är ju roligare att handla nytt åt dom små, än åt sig själv! Men än så länge tycker nog mamman att det är roligare med nytt än dom små...


Missförstånd

Det har varit två snoriga och lite febriga tjejer här hemma dom senaste dagarna. Mamman har vart framme med termometern för att kolla tempen. Vi har en sån där örontermometer, som man precis som det låter ska stoppa i örat. Men dom små har missförstått detta och gapar som små fågelungar när jag kommer med termometern.

Visst, formen påminner ju faktiskt om en nappflaska? Vad tusan ska morsan in med nappflaskan i örat att göra??

Bild: sortiment.se

Springer skitfort!

Fick ett par nya löpardojor idag, av min käre sambo. Så ser ni nån som springer skitfort förbi i skogen, i ett par knallrosa dojor, så kan det vara jag!






Charmtroll på besök


Tradera-fynd!

Fyndade dom här söta sommar-blusarna på Tradera för en krona - för båda!


Allra käraste syster

Det bästa med att ha en tvilling måste ju vara att alltid ha en kompis att hänga med? Redan nu, 10 månader gammal, hänger dom här systrarna ihop jämt! Snackar "da da", kryper efter varann och sitter alltid tätt ihop och leker.
På morgonen, efter att ha sovit i varsin säng, blir dom glada att se varann. Om jag sätter ner Gry på golvet först brukar hon krypa fram till syrrans säng, dra sig upp och kika in mellan spjälorna på syrran där hon sitter och väntar. Gulligt va?


10 månader idag

Säger det igen... tänk vad tiden går fort! Fyller "tvåsiffrigt" idag - 10 månader!



Vinka hejdå - stolt mamma

Den här fröken kan vinka. Mamman har vart så upptagen att hon inte märkt det tidigare, trots upprepade försök att få henne att vinka tillbaka. Eller så gav det resultat imorse, när hon plötsligt vinkade tillbaka till Madicken på TV. Både när Madicken vinkade hejdå och när hon flaxade med armarna som en fågel. Stolt mamma.

Vira, 9 månader.


RSS 2.0