Somna i gymmet

Frustrerande att man, trots en hel del massa sparkar och flaxande med armarna, inte når dom färglada grisarna. Men gympa ändå. Gympa ända tills man somnar!


Promenad i Knåda




Rutiner

Det handlar väldigt mycket om barn nu för tiden här på bloggen. Men det är det som som fyller dagarna, händerna och huvudet numera.

Rutinerna börjar iallafall ta form här hemma, som nybliven småbarnsförälder. Var tredje timme vaknar dom små, dag som natt, och vill ha käk.
Mina egna rutiner är däremot helt galet. Ingenting ser ut som det brukar. Vi föräldrar blir också hungriga ibland, men det glöms ofta bort eller kommer i sista hand. Nu är klockan efter 22 och vi har precis ätit middag. Frukosten åt vi vid klockan 14 imorse (idag?). Hinner man ta en dusch så är det bra och sömn får man alldeles för lite av. Jag kanske låter bitter, men det är jag absolut inte. Allting är värt, vi har ju världens guldklimpar här hemma! Dessutom kom jag på att "Babybjörnen" fungerar alldeles utmärkt att vagga bebis med, när mysbehovet kallar och jag kan ändå ha händerna fria, stoppa napp på den andra tösen eller fixa andra nödsituationer.

Smuldeg värd att prova

Titta-på-bebis-fika som jag bullade upp med i frysen, innan storken kom, börjar ta slut. Då blev det perfekt med smulpaj, som man slänger ihop på några minuter.

Här kommer ett recept på en lite annorlunda och jätte god smuldeg. Jag använde hallon, blåbär och björnbär. Men man kan ju lika gärna använda äpplen eller andra bär. Ta vad man känner för!



Tjejkväll

Laddat upp med godis och en kanske en bra film. För ikväll ska jag och tjejerna vara ensamma hemma - tjejkväll! Pappsen ska ut och roa sig.

Tur att det är jag som sitter med tuttarna, ifall det behövs lite mutning.


Pruttar och rapar

Oj vad dagarna går fort som små- och tvåbarnsförälder. Dagarna här hemma består numera mest av äta och sova. Iallafall den ena hälften av denna familj, dom har inte så många andra intressen än så länge.

Tänk vad gla´i pruttar och rapar man blivit. Extra glad bli man när det dessutom lämnats ett lass i blöjan.




RSS 2.0