Man kan ju hoppas!

Ibland väljer jag att tro på det man läser: Choklad gör dig pigg!

Pimpa Ikea-möbeln

Det här måste ju vara världens bästa idé tänkte jag när jag såg det, varför har man inte sett detta tidigare?? Företag som satsar på grejer som pimpar Ikea-möbeln. Varenda kotte jag känner handlar iallafall en eller flera av sina möbler från Ikea..

Lejontassar på Ikea-sängen?
http://www.partsofsweden.se



Lantligt till soffan!
http://www.bemz.com/




Färg kanske?


Kläder på golvet?

Någon som har en skit bra lösning på hur man ska få stopp på den klädhög man alltid samlar på sig bredvid sängen? Var lägger man kläder som är under användning, inte rena nog för garderoben men inte smutsiga nog för tvättkorgen? Jag kan nästan allt, och slänga kläder omkring mig det är jag expert på! På golvet hamnar även väskan man inte orkat packa upp efter man varit borta en helg och påsar med nyinköpta kläder som inte fått flytta in än.
En hängare på väggen skulle kunna vara ett alternativ, men det bästa vore ju om dom hamnade där dom hör hemma på en gång - garderoben!

Pyssel

Detta satt jag och pysslade med igår kväll. Min kusin Madde ville ha en ny design på sin blogg..


Söndagsmys

Var ner till Stina och Andreas för lite söndagsmys. Stina och jag slängde ihop lite käk. Cordon Blue, klyftpotatis, smörstekta kantareller och wiskeysås! Mmmm.. Därefter blev det kladdkaka.

Har samlat ihop all information och alla papper, för nu ska jag lägga ut skrutten på blocket. Pratar om lill-bilen såklart. Har putsat och pysslat så nu glänser den fint inför fotograferingen.
Blev lite smått less igår när jag upptäckte att centrallåset hade pajat. Har inte lust att slänga ut en krona till på den där bilen. Men Hanna fixar! I samband med att jag stod med instuktionsboken i ena handen och försökte få upp tanklocket från insidan med den andre så upptäckte jag att centrallåsenheten var dyngblöt. Förmodligen efter gårdagens tvätt. Så efter en tork fungerade låset igen!

Små små steg

Med vår takt kanske vi blir klar med lägenheten om sisådär två år eller nåt. Igår var iallafall muraren Patrik "Kotten" hit och murade igen vårt ventilations hål som stått öppet och gapat. Satte istället dit ett rör och ett sånt där ventilationslock. Tusen tack för det! Ett steg i rätt riktning - med lite små pill varje dag borde vi ju bli klar nångång?


Loppisfynd

Har vart på jakt efter ett soffbord och hittade äntligen ett igår, nån hundring på loppis. Men nu fortsätter jakten på en matta där under!


Före och efter bilder...

Tänkte visa vilken skillnad det blev efter jag målat sängen och sängborden. Sängen köpte jag som sagt på blocket för 600spänn, sängborden hade jag sen tidigare och som även har fått nya knoppar..

Före
...


Efter...
Synd bara att det inte varje dag man orkar bädda sängen så här..




Roadtrip


Sundsvall-Karlstad-Gränna-Göteborg-Västerås-Sundsvall

Avslutade semestern med en liten Roadtrip - 200 mil på fem dagar. Har nog hunnit med allt som man ska hinna med på en semester. Myst i massor, ätit massa god mat, gått upp nåt kilo, knäppt massor av bilder (dock haft enbart mobilkameran till hands), klagat på skitväder, kliat myggbett, klagat på värmen, träffat päron och syskon både mina egna och andras, åkt massa bil och tittat på saker osv osv.. Bada finns inte med på listan, för det har jag inte gjort en enda gång (om inte doppat stortån i sjön för att känna temperaturen räknas?) Nu är iallafall semestern över och jag jobbade min första dag idag.


Kursstart

Kom ett rejält paket med pöcker från posten idag. Det gjorde mig påmind om att kurserna börjar snart. Ska bli kul och spännande!


Johnossi

Bjuder på lite skönmusik så här på kvällskvisten!


Biomys

Såg precis Inception på bio. Bra skit! Samtidigt som jag tipsar alla att se den, så vill jag även tipsa om att ha huvudet på skaft. Här gäller det att hänga med! Genomtänkt och välgjord!


Ren och simkunnig

När man är ren och simkunnig behöver man inte bada när det är kallt. Jag tar boken och hoppar ner i badkaret istället..


När man är ren och simkunnig behöver man inte bada när det är kallt.

RSS 2.0