Det börjar dra ihop sig..

På måndag/tisdag måste vi börja flytta grejer. Johnny med mor, far och bror jobbar och sliter i lägenheten den här helgen. Tapeter börjar komma upp på väggen och köket börjar se ut som ett kök när stommar och bänkskiva kommer på plats. Själv jobbar jag hela helgen, och missar det roliga. Men min nyfikenhet tog över imorse och jag var tvungen att åka dit och ta mig en titt - det blir så fint!

Mitt i allt jobb måste man ju få ha lite kul. Besökte Casino för första gången igår. Följde med en liten sväng när grabbarna skulle spela, mest av nyfikenhet. Inget spel för min del. Förstår mig inte ens på en vanlig spelmaskin, du vet en sån där som blinkar och låter. Det är inte sånna som mig dom tjänar pengar på (eller kanske är det just det dom gör?) Men det var ju kul att se stället, även om det ser flashigare ut på utsidan än insidan. Hade väntat mig högt i tak, med väggar (och tak!) av guld och speglar..som på TV!
Hade dessutom hört att man tydligen inte fick gå klädd hur som helst. Men så var inte fallet, med tanke på kärringarna som satt och hängde vid maskinerna i fleecetröja och gubbarna i mjukisbrallor. Fan, jag som till och med offrade sneakers för klackskor den där kvällen!

Kommentarer
Postat av: Leandersss

Oh roligt, så det börjar ta fart alltså:D Nyfiken är jag med! :)

2010-06-20 @ 17:48:56
URL: http://leandersss.blogg.se/
Postat av: leandersss

Måste få se bilder på det nya. Starkt gjort av dej att inte spela,det är nog roligare att lägga pengarna på t.ex nya gardiner.Längtar efter dej,laga go mat och ta en drink. KRAM

2010-06-20 @ 21:06:51
URL: http://leandersss.blogg.se/
Postat av: Hanna

Den här sist nämnda kommentaren lät som mamma? Mamma som kanske glömt att ändra avsändare mån tro?



I vilket fall som helst så ska ni snart få se lite nya bilder. Jag längtar efter er också, det ska bli kul att komma hem till dopet! Då ska vi mysa! Kram

2010-06-20 @ 23:30:07
URL: http://hannaleanders.blogg.se/
Postat av: morsan

stämmer så bra. är inte van att fler är här och fipplar kram

2010-06-21 @ 10:51:56
URL: http://leandersss.blogg.se/
Postat av: Knaada

Äsch, nu blir jag förvirrad, säger morsan verkligen "starkt jobbat", vad är det för moderniteter?

2010-06-21 @ 22:32:16
URL: http://knaada.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0