Nyttiga förberedelser

Fick en bok av storasyster som bland annat handlar om graviditeten, förlossning, nyttiga tips o.s.v. Tänkte dela med mig lite av några nyttiga tips ur boken som handlar om hur man kan föbereda sig på att bli förälder och den första tiden med småbarn.

Bordsskick
Gröp ur en melon och gör ett hål i dess sida. Häng upp melonen i ett snöre i taket och gunga den fram och tillbaka. Hämta en skål med blöta flingor och försök att mata den gungande melonen samtidigt som du låter som ett flygplan. Håll på tills du blir av med hälften. Häll ut resten i knäet, se till att det mesta hamnar på dina ben och på golvet.

Klä på små barn
Köp en nätkasse och en bläckfisk.  Försök att stoppa ner bläckfisken i kasssen utan att armarna hänger utanför. Tid för detta: hela förmiddagen.

Hygien
Smeta jordnötssmör på soffan och marmelad på gardinerna. Göm en fiskpinne bakom stereon och låt den ligga kvar där hela sommaren. Stoppa fingrarna i rabatten och dra längs dom vita väggarna. Dölj fläckarna med hjälp av färgkritor.

Shoppa för nöjes skull
Gå till närmaste snabbköp. Ta med dig det du kan hitta som liknar mest ett dagisbarn - en fullvuxen get går alldeles utmärkt. Om du tänker skaffa fler en ett barn ska du ta med dig flera getter. Gör dina veckoinköp utan att släppa geten med blicken. Betala för allt som geten ätit upp eller förstört.

Gå hemifrån i tid

Gör dig klar för att gå ut. Vänta en halvtimme utanför toaletten. Gå ut genom ytterförren. Gå in igen. Gå ut. Gå ner mot grinden. Gå tillbaka till huset. Gå tillbaka till grinden. Gå mycket långsamt gatan fram i fem minuter. Stanna till för att mycket noggrant granska varenda cigarettfimp, tuggummi, pappersbit och alla döda insekter du får syn på. Gå tillbaka samma väg. Skrik att nu står du inte ut längre. Skrik så länge att grannarna kommer ut och stirrar på dig. Så, nu är du nästan mogen att ta ett litet barn på promenad.

Ha lösningen på allt
Sök upp ett par som redan har småbarn och kritisera dom för deras uppfostringsmetoder, deras bristande tålamod, fruktansvärt låga toleranströskel och för att dom låter deras barn härja vilt.
Föreslå olika sätt att förbättra barnens sömnvanor, potträning, bordsskick och uppförande i allmänhet. Njut ordentligt - för det är sista gången du har lösningen på allt!

Trygga föräldrar och glada barn - Steve och Shaaron Biddulph



Kommentarer
Postat av: Knaada

Fniss, det är ju mitt liv dom beskriver!

2011-05-15 @ 21:35:27
URL: http://knaada.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0