Tvillinggrupp och tvillingvagn

Fick en inbjudan till en tvillinggrupp som vi hängde på igår, för lite information på sjukhuset. Kul att träffa andra blivande tvillingföräldrar. Totalt åtta par härifrån trakten som ska ha i sommar. Blev förvånad, till skillnad från den "vanliga" föräldragruppen, vad alla verkar lugna och har koll på läget. Vi själva känner oss också rätt lugna. Tar det som det kommer, det går inte att påverka så mycket.

Vi fick bland annat en rundtur på Förlossningen och Prematur-avdelningen, där för tidigt födda barn får lite extra omvårdnad. Vilket fint BB Sundsvall har - verkligen fräscha och stora ytor! 

Här om dagen hämtade vi vagnen som vi beställt. Pust, vad har vi gett oss in på!? Haha, ett projekt för sig att få upp den i lägenheten. Tung och klumpig upp för trappan. Kan tillägga att vi bor på tredje våningen utan hiss. Väl uppe fick vi krångla in den genom dörren. Den gick inte genom dörren! Och inte genom lägenheten heller. Fick fälla ihop den och bära in den till ett hörn, där den nu står och väntar på småkottar.

Hur som helst så får man väl förmodligen in någon rutin på det där med vagnen och i fortsättningen bär vi inte upp den till lägenheten!


Kommentarer
Postat av: leandersss

Ojoj:P Men en finns alltid en lösning. Tur de! Tänk två småttisar där i. :)

2011-06-02 @ 12:42:59
URL: http://leandersss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0